Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Christian Hermans en ben 31 winters oud. Op jonge leeftijd ben ik al besmet geraakt met het fotografie virus. Toentertijd ben ik begonnen met fotograferen met een fotorolletje. ( voor de jeugdige mensen die dit lezen, dit is een rolletje met film wat je vroeger in een camera deed. ) Kijk hier maar eens naar: Fotorolletje

Nu maak ik gebruik van digitale spiegelreflexcamera’s. De canon 400D was mijn eerste digitale spiegelreflexcamera die ik gekocht heb. Na een aantal jaar met deze trouwe “vriend” geschoten te hebben werd het toch tijd dat hij met pensioen ging. Hierna heb ik de upgrade gemaakt naar een Canon 7D. Deze camera heeft tegenwoordig ook al een groot aantal “kliks” erop staan. Nu gebruik ik de Canon 6D mark II en de 7D als back-up camera.

Tegenwoordig is het heel makkelijk voor iedereen om een foto te maken, bijna iedereen heeft wel een smartphone met daarop een camera. Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen en dieren, denk hierbij aan portretten en actiefoto’s. Natuurlijk is er voor mij nog veel te leren, maar “al doende leert men” is toch de uitdrukking?

Mochten er vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot deze website, over mij als persoon of over mijn foto’s? Schroom dan niet om deze te vragen. Dit kan via het gastenboek of via de contactpagina.

Groetjes,

Christian Hermans